Jehypotheek.nl is ontstaan door de samenwerking tussen CJK advies (Justin Bakker) en Polhuis Financiele Diensten (Ed Ditzel). Voorheen was deze samenwerking er ook al, maar onder een andere naam. Al jaren lang hebben wij ervaring in verzekeringen en hypotheken. Doordat we vrijwel alle aanbieders op product, voorwaarden en rente met elkaar vergelijken kiezen wij voor de klant de beste aanbieden. Onafhankelijk advies loont...ook op langere termijn!

De klant betaalt ons voor de inzet, de kennis, de kunde en ons netwerk van vele aanbieders. Onze tarieven zijn duidelijk en worden vooraf met de klant gecommuniceerd, zodat men niet voor verrassingen komt te staan! Daarnaast vergelijken wij ook de verschillende aanbidders op gebied van bijvoorbeeld de overlijdensrisicoverzekering.

Ook op het gebied van financieringen van woonarken, of warvilla's, bent u bij ons aan het juiste adres. Ook op dit gebied hebben wij jaren lange ervaring en ons kantoor te amsterdam is zelfs gevestigd op het water!

Onze visie is op lange termijn. We willen graag dat tevreden klanten bij ons terugkomen en het liefst ook kennissen/vrienden doorverwijzen.

Bent u tevreden, vertel het de hele wereld.....bent u niet tevreden, vertel het ons, dan kunnen wij het wellicht voor u oplossen, zodat u weer tevreden bent en het de hele wereld kunt vertellen!

Graag tot ziens!

Met vriendelijke groet,

Jehypotheek.nl

Justin Bakker en Ed Ditzel